Hos oss går det snabbt att tvätta bilen. Vår automatiska tvätt har två delar, en som tvättar bilen och som torkar vilket gör att nästa bil på tur kommer in i tvätten snabbare. Automattvätten är utrustad med skonsamma mjukborstar som effektivt gör rent din bil och är snälla mot lacken. Vi erbjuder även en tvätt helt utan borstar. 

Prisvärda Tvättprogram

Välj det som passar er bäst

STOR

329:-

MELLAN

229:-

MELLAN
(BORSTLÖS)

189:-

LITEN

149:-

TAXI/TAKBOX

229:-

Pensionärsrabatt

Gäller endast vid köp i butik

STOR

329:-

296:-

MELLAN

229:-

213:-

MELLAN(borstlös)

189:-

180:-

LITEN

149:-

142:-

TAXI/TAKBOX

229:-

213:-Snabbt, billigt, nära

Hos oss går det snabbt att tvätta bilen. Vår automatiska tvätt har två delar, en som tvättar bilen och en som torkar, vilket gör att nästa bil på tur kommer in i tvätten snabbare. Automattvätten är utrustad med skonsamma mjukborstar som effektivt gör rent din bil och är snälla mot lacken. Vi erbjuder även en tvätt helt utan borstar. 

Vi har 5 tvätta själv bås inomhus som går att använda året runt. Med 5 bås går det snabbt och du behöver inte vänta länge på att ett bås ska bli ledigt.

Miljötänk

När du tvättar bilen hemma på garageuppfarten rinner många skadliga ämnen rakt ut i naturen. Vår biltvätt har en olje och fettavskiljare som tar hand om en stor del av de skadliga ämnena.

Besök / Kontakta oss

ÖPPETTIDER BUTIK

ÖPPETTIDER Biltvätt

logo-
Biltvätt & Närbutik